WYPOSAŻENIE STANDARDOWE:
- brak układu chłodniczego i możliwości jego zainstalowania
- szyba frontowa o promieniu R20 (z możliwością otworzenia)
- korpus z płyty melaminowej – możliwość wyboru koloru (wzornik IGLOO)
- boki z płyty melaminowej – możliwość wyboru koloru (wzornik IGLOO)
- blat roboczy granitowy szary (grubość 20mm)
- panel frontowy pełny z płyty melaminowej – możliwość wyboru koloru (wzornik IGLOO)
- stelaż wewnętrzny malowany proszkowo - możliwość wyboru koloru (wzornik IGLOO)
- ruszt drewniany
- nierdzewne tace na okruchy
- stelaż tac piekarniczych - (0.9 - 10szt; 1.3 - 20szt)
- gniazdko z bezpiecznikiem
- oświetlenie LED wewnętrzne górne
DANE TECHNICZNE:
Długość [mm] |
1330 |
Wysokość [mm] |
1200+/-10 |
Głębokość [mm] |
985 |
Pojemność użytkowa [dm3] |
138 |
Powierzchnia ekspozycyjna [m²] |
0,77 |
Napięcie znamionowe [V] |
230/50Hz |
WARIANTY WYKONANIA URZĄDZENIA:
- CUSTOM urządzenie przystosowane pod zabudowę indywidualną (brak panelu frontowego oraz boków)
WYPOSAŻENIE DODATKOWO PŁATNE:
- urządzenie przystosowane do łączenia w ciągi
- boki z płyty melaminowej – możliwość wyboru koloru (wzornik IGLOO)
- niestandardowy dekor panelu frontowego z melaminy (po konsultacji z działem sprzedaży IGLOO)
- blat roboczy granitowy balmoral (grubość: 20mm)
- blat roboczy granitowy czarny (grubość: 20mm)
- urządzenie bez blatu granitowego
- suwany stolik pod kasę lub wagę (400x500mm) - możliwość wyboru wariantu blatu: czarny polietylen/blacha nierdzewna
- wysoki uchwyt kasy lub wagi na stałym profilu - możliwość wyboru wariantu blatu: czarny polietylen/blacha nierdzewna
- przegroda stała izolowana do łączenia urządzeń grzewczo-chłodniczych
- przegroda stała izolowana do łączenia z urządzeniami CUBE (R20)
- panel frontowy drewniany z płyty fornirowanej lub TREND - możliwość wyboru koloru (wzornik IGLOO)
- boki drewniane z płyty fornirowanej lub TREND - możliwość wyboru koloru (wzornik IGLOO)
- dodatkowa półka podświetlana LED na stelażu
- zestaw kółek
UWAGA: koszt transportu wylicza producent zależnie od wielkości i ilości urządzeń oraz miejsca przeznaczenia.