Profesjonalna wolnostojąca wałkowarka, idealna do do rozwałkowywania ciasta francuskiego, półfrancuskiego, pierogowego, kruchego a nawet drożdżowego na strudle
Znajduje idealne zastosowanie w piekarniach, cukierniach, restauracjach, hotelach czy małych i średnich przedsiębiorstwach
Urządzenie nie „męczy” ciasta, czyli nie niszczy jego struktury
Prosta obsługa kierunku przesuwu taśmy za pomocą dźwigni
Wygodna precyzyjnaregulacjagrubości wałkowanego ciasta za pomocą dźwigni sterującej w zakresie od 0 do 30 mm
Solidna konstrukcja
Prosty demontaż skrobaków bez konieczności użycia narzędzi
Wysokiej jakości taśma robocza o szerokości 520 mm
Przycisk bezpieczeństwa
Po zakończeniu pracy, ramiona można unieść i zdemontować
Wałkownica wyposażona w pojemnik na mąkę
Parametry techniczne:
Wymiary zewnętrzne [mm]: 2610x1030x1170
Wymiary zewnętrzne po podniesieniu ramion [mm]: 1200x1030x1750