Profesjonalna nastawna wałkowarka, idealna do do rozwałkowywania ciasta francuskiego, półfrancuskiego, pierogowego, kruchego a nawet drożdżowego na strudle
Znajduje idealne zastosowanie w piekarniach, cukierniach, restauracjach, hotelach czy przedsiębiorstwach
Urządzenie nie „męczy” ciasta, czyli nie niszczy jego struktury
Prosta obsługa kierunku przesuwu taśmy za pomocą przycisków
Wygodna precyzyjnaregulacjagrubości wałkowanego ciasta za pomocą dźwigni sterującej w zakresie od 1 do 30 mm
Urządzenie cechuje solidna konstrukcja z nowoczesnym, ergonomicznym designem
Prosty demontaż skrobaków bez konieczności użycia narzędzi
Możliwość rolowania wstęgi ciasta na wałek
Wysokiej jakości taśma robocza o szerokości 520 mm
Przycisk bezpieczeństwa
Po zakończeniu pracy, ramiona można unieść i zdemontować
Skrobaki można zdemontować w prosty sposób, bez konieczności użycia narzędzi
Osłony bezpieczeństwa, których podniesienie automatycznie zatrzymuje pracę maszyny
Wałkownica wyposażona w pojemnik na mąkę
Parametry techniczne:
Wymiary zewnętrzne [mm]: 1460x940x550
wymiary zewnętrzne po złożeniu ramion [mm]: 800x940x665