Profesjonalna nastawna wałkowarka, idealna do do rozwałkowywania ciasta francuskiego, półfrancuskiego, pierogowego, kruchego a nawet drożdżowego na strudle
Nadaje się również do wałkowania masy cukrowej i marcepanowej
Znajduje idealne zastosowanie w małych piekarniach, cukierniach, restauracjach
Sterowana jest manualnie, nie posiada zasilania elektrycznego
Regulacjagrubości wałkowanego ciasta za pomocą dźwigni sterującej w zakresie od 0 do 50 mm
Podnoszone ramiona wykonane ze stali nierdzewnej
Urządzenie cechuje solidna konstrukcja z nowoczesnym, ergonomicznym designem
Skrobaki można zdemontować w prosty sposób, bez konieczności użycia narzędzi
Wałki i skrobaki wykonane ze stali nierdzewnej
Wyposażony w pojemnik na mąkę
Prosty demontaż ramion i skrobaków
Parametry techniczne:
Wymiary zewnętrzne [mm]: 1050x845x550
Wymiary zewnętrzne po złożeniu ramion [mm]: 300x845x858