Piec tunelowy elektryczny SET1100

RESTO QUALITY
SET1100
  • Promocja
  • -8 121,00 zł
26 820,00 zł
18 699,00 zł Zniżka 8 121,00 zł
26 820,00 zł
18 699,00 zł netto
32 988,60 zł
22 999,77 zł brutto
oferta kończy się za:

Ilość

help_outlineZapytaj o produkt
Piec tunelowy elektryczny SET1100

Piec tunelowy elektryczny SET1100

 

account_circleWyślij do znajomego
Piec tunelowy elektryczny SET1100

Piec tunelowy elektryczny SET1100

 

printdrukuj

Opis:

  • Piece tunelowe z serii SET i SEG gwarantują równomierne pieczenie, prędkość i oszczędność czasu
  • Wszechstronne urządzenia: idealne do wszystkich rodzajów produktów od pizzy do wyrobów gastronomicznych i cukierniczych
  • Przeznaczone do ciągłego i seryjnego użytku, np. w sieciach restauracji
  • Dostępne są w wersji elektrycznej (SET) i gazowej (SEG)
  • Maksymalna wydajność przy niskim zużyciu energii
  • Piece wyróżniają się prostotą w użytkowaniu, zapewniają doskonałe i powtarzalne rezultaty pieczenia
  • Regulacja prędkości przesuwu taśmy zapewniają wysokie tempo produkcji oraz wydajność
  • Intuicyjny panel elektroniczny umieszczony w łatwo dostępnym miejscu
  • Możemy ustawić czas pieczenia produktu od 1 do 30 minut
  • Możliwość zapisywania swoich receptur dla każdego rodzaju pieczonego produktu
  • Pieczenie odbywa się przez nadmuch dwóch strumieni gorącego powietrza
  • Piece można piętrować, co pozwala na oszczędność miejsca i czasu
  • Możliwość ustawienia temperatur w zakresie 90°C - 300°C
  • Funkcja stand by
  • Solidna konstrukcja wykonana w całości ze stali nierdzewnej
  • Boczne drzwiczki z oknem wizyjnym
  • Opcjonalnie możliwość zamówienia podstawy jezdnej pod piec - za dopłatą

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary zewnętrzne pieca [mm]: 773x1370x460
  • Wymiary komory [mm]: 437x530x90
  • Moc [kW]: 6
  • Zużycie energii [kwh]: 3 - 4
  • Szerokość taśmy [mm]: 406
  • Wydajność ø30 [szt/h]: 27
  • Waga [kg]: 89

 

Dlaczego warto wybrać piec tunelowy Resto Quality SET1100?

  • Sterowanie za pomocą panelu dotykowego z możliwością zapisu różnych parametrów pieczenia
  • Duża powtarzalność wypieku
  • Piec przeznaczony do dużych pizzerii oraz cukierni
  • Ogrzewanie pieczonych produktów poprzez równomierny nadmuch gorącego powietrza