Piec elektryczny modułowy do pizzy szamotowy | 4x36 | 1x600x400 | BAKE 4 TS

RESTO QUALITY
BAKE 4 TS
  • -20%
16 880,00 zł
13 503,24 zł Zniżka 20%
16 880,00 zł
13 503,24 zł netto
20 762,40 zł
16 608,99 zł brutto

Ilość

printdrukuj
NEGOCJUJ CENĘ
Piec elektryczny modułowy do pizzy szamotowy | 4x36 | 1x600x400 | BAKE 4 TS

Piec elektryczny modułowy do pizzy szamotowy | 4x36 | 1x600x400 | BAKE 4 TS

 

account_circleWyślij do znajomego
Piec elektryczny modułowy do pizzy szamotowy | 4x36 | 1x600x400 | BAKE 4 TS

Piec elektryczny modułowy do pizzy szamotowy | 4x36 | 1x600x400 | BAKE 4 TS

 

Masz pytania? Zadzwoń lub napisz - pomożemy!
phone 501 205 855
mail_outline sklep@mrozan.pl

Opis:

  • Profesjonalny piec modułowy włoskiej produkcji, znajdzie idealne zastosowanie w piekarniach, cukierniach, czy pizzeriach
  • Elektroniczny, intuicyjny panel sterowania z dotykowym 5-calowym wyświetlaczem umożliwia wygodne i precyzyjne sterowanie ustawieniami pieca
  • Komora o wysokości 14 cm - idealna do wypieku pizzy
  • Wyższa efektywność energetyczna dzięki wysokiej jakości izolacji
  • Tryb energooszczędny efektywnie zmniejsza zużycie energii, podczas przerwy w pracy pieca
  • Funkcja Power Boost odpowiada za szybsze nagrzanie komory pieca
  • Czasowe programowanie startu urządzenia
  • Dźwignia regulująca poziom wilgotności w komorze
  • Regulacja temperatury do 500°C
  • Niezależne, sterowane elektronicznie termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych
  • Płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory
  • Szerokie okno rewizyjne umożliwiające kontrole procesu pieczenia, wykonane ze specjalnego szkła hartowanego zmniejszającego utratę ciepła
  • Profesjonalne sprężynowe zawiasy drzwi
  • Wytrzymały oraz wygodny uchwyt drzwi
  • Wewnętrzne oświetlenie komory
  • Wentylowane płyty szamotowe
  • Solidna, wzmocniona i trwała konstrukcja pieca
  • Front i obudowa pieca wykonana ze stali nierdzewnej
  • Możliwość wyposażenia w płytę szamotową górną (lub na zamówienie wyłożenie góry komory pieca blachą - dla wypieków w formach)

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary wewnętrzne [mm]: 720x720x140
  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 1130x985x410
  • Ilość komór: 1
  • Moc [kW]: 6
  • Zasilanie [V]: 230/400
  • Temperatura [°C]: 50-500
  • Waga [kg]: 84
  • Pojemność pizz: 4x 36 cm
  • Ilość blach 60x40 cm: 1

 

W zestawie:

  • KT 4 TS – Okap z wentylatorem wyciągowym (wymiary zewnętrzne [mm]: 1140x1280x380, Waga [kg]: 21)

 

Wyposażenie dodatkowe:

  • ST 4/44– Podstawa pod piec z regulowaną wysokością 85/90/95 cm
  • MOD. TS 4 R - Górna płyta szamotowa
  • CT 4-44 - Komora wzrostowa
  • Możliwość zamontowania kabla 3m z wtyczką 16/32 A - 150 zł netto

 

 

Dlaczego warto wybrać piec modułowy Resto Quality BAKE 4 TS?

  • W pełni profesjonalny piec do pizzerii wyprodukowany we Włoszech
  • Możliwość piętrowania pieca w moduły
  • Niezależne sterowanie grzałkami w dolnej i górnej części komory pieca
  • Wyposażony w precyzyjny, elektroniczny dotykowy panel sterowania
  • Temperatura maksymalna to aż 500°C
  • Możliwość wyposażenia pieca również w górną płytę szamotową dla osiągnięcia większej równomierności wypieku
  • 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski

Komentarze

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Piec elektryczny modułowy do pizzy szamotowy | 4x36 | 1x600x400 | BAKE 4 TS

Napisz swoją opinię