Piec piekarniczy modułowy 2-komorowy | elektryczny | okap | podstawa | 15 kW | 400V | 1260x1020x1850 | MD/800/1

RESTO QUALITY
MD/800/1
  • Promocja
  • -10 371,00 zł
34 470,00 zł
24 099,00 zł Zniżka 10 371,00 zł
34 470,00 zł
24 099,00 zł netto
42 398,10 zł
29 641,77 zł brutto
oferta kończy się za:

Ilość

help_outlineZapytaj o produkt
Piec piekarniczy modułowy 2-komorowy | elektryczny | okap | podstawa | 15 kW | 400V | 1260x1020x1850 | MD/800/1

Piec piekarniczy modułowy 2-komorowy | elektryczny | okap | podstawa | 15 kW | 400V | 1260x1020x1850 | MD/800/1

 

account_circleWyślij do znajomego
Piec piekarniczy modułowy 2-komorowy | elektryczny | okap | podstawa | 15 kW | 400V | 1260x1020x1850 | MD/800/1

Piec piekarniczy modułowy 2-komorowy | elektryczny | okap | podstawa | 15 kW | 400V | 1260x1020x1850 | MD/800/1

 

printdrukuj

Opis urządzenia:

  • Elektryczne piece piekarnicze znajdujące zastosowanie w piekarniach, cukierniach, pizzeriach i sklepach
  • Możliwość piętrowania – pozwalająca na oszczędność miejsca w lokalu
  • Modułowa budowa pieców elektrycznych pozwala na ich dowolną konfigurację i wyposażenie
  • Funkcja Turbo – pozwalająca na szybkie nagrzanie się komory przy uruchomieniu pieca
  • Precyzyjna kontrola ciepła
  • Dobrze wyizolowany elektroniczny panel sterowania, chłodzony przez specjalny system
  • Łatwa regulacja temperatury maksymalnie do 400 °C
  • Niezależne sterowanie przednich i tylnych grzałek
  • Grzałki kwarcowe zabudowane stalą nierdzewną
  • Górne elementy grzewcze posiadające ceramiczną izolację
  • Podwójne halogenowe podświetlenie wnętrza komory
  • Przeszklone okienko rewizyjne umożliwiające podgląd wypieku
  • Drzwi z dolnym otwieraniem
  • Spód komorowy wyłożony wysokiej jakości włoską płytą szamotową o grubości 90 mm
  • Wbudowany timer
  • Prosty i intuicyjny w użytkowaniu
  • Możliwość zamówienia pieca z funkcją naparowania komory – za dodatkową opłatą
  • Możliwość zamówienia pieca i okapu w kolorze czarnym - dopłata 500 zł netto
  • UWAGA! Brak możliwości zamówienia pełnego szamotu i funkcji naparowania komory w jednej komorze - potrzeba wyboru jednej opcji
  • Wszystkie komponenty mające kontakt z żywnością spełniają wszystkie normy HACCP
  • Certyfikat CE

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 1260x1020x1850
  • Wymiary wewnętrzne [mm]: 840x840x180
  • Pojemność komory: 2 blachy 400x600 mm, 2 blachy 400x800 mm, 4 blachy 400x400 mm, 4 blachy okrągłe Ø400 mm
  • Grubość dolnej płyty szamotowej [mm]: 90
  • Moc [kW]: 15 (2x 7,5 kW)
  • Moc wraz z funkcja naparowania komory [kW]: 17,8 (2x 8,9 kW)
  • Stopień ochrony szczelności: IP 20
  • Napięcie [V]: 400
  • Prąd znamionowy [A]: 50
  • Temperatura [°C]: 50-400
  • Oświetlenie – 4 lampy, 25 W
  • Izolacja: wełna skalna
  • Waga [kg]: 355
  • Waga urządzenia wraz z funkcją naparowania komory [kg]: 385

W zestawie:

  • PT/800/D – podstawa na kółkach z dwoma półkami
    Wymiary zewnętrzne [mm]: 1220x880x900 mm, waga [kg]: 61
  • DVL/800 – okap
    Wymiary zewnętrzne [mm]: 1260x1250x150, waga [kg]: 35

Wyposażenie opcjonalne:

  • M800-S - funkcja naparowania komory (cena dotyczy jednej komory)
  • M800-SZ - komora wyłożona w całości kamieniem szamotowym (cena dotyczy jednej komory)