Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | szeroki | BAKE 66/L (TR66/L)

RESTO QUALITY
BAKE 66/L
  • -20%
25 390,00 zł
20 310,86 zł Zniżka 20%
25 390,00 zł
20 310,86 zł netto
31 229,70 zł
24 982,35 zł brutto

Ilość

printdrukuj
NEGOCJUJ CENĘ
Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | szeroki | BAKE 66/L (TR66/L)

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | szeroki | BAKE 66/L (TR66/L)

 

account_circleWyślij do znajomego
Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | szeroki | BAKE 66/L (TR66/L)

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | szeroki | BAKE 66/L (TR66/L)

 

Masz pytania? Zadzwoń lub napisz - pomożemy!
phone 501 205 855
mail_outline sklep@mrozan.pl

Opis:

  • Modułowy, szamotowy piec piekarniczy dedykowany do wyrobów cukierniczo-piekarniczych
  • Komora o wysokości 18 cm - idealna do wypieku pizzy
  • Prosty i wygodny manualny panel sterowania
  • Wyższa efektywność energetyczna dzięki wysokiej jakości izolacji
  • Dźwignia regulująca poziom wilgotności w komorze
  • Niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych
  • Płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory
  • Duże okno wizyjne umożliwia kontrolę procesu pieczenia
  • Wewnętrzne oświetlenie komory
  • Wentylowane płyty szamotowe
  • Hartowane szkło
  • Wytrzymały oraz wygodny uchwyt drzwi
  • Profesjonalne sprężynowe zawiasy drzwi
  • Solidna, wzmocniona i trwała konstrukcja pieca
  • Front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, a obudowa ze stali malowanej proszkowo
  • Możliwość wyposażenia w płytę szamotową górną
  • Możliwość wyposażenia w programowalny generator pary
  • Brak możliwości równoczesnego zamontowania generatory pary i górnej płyty szamotowej!
  • Możliwość dokupienia podstawy, okapu i komory wzrostowej
  • Urządzenie dostarczane jest bez kabla i wtyczki
  • Możliwość zakupu pieca z elektronicznym panelem sterowania (model BAKE D)

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary wewnętrzne [mm]: 1240x840x180 (x2)
  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 1540x985x750
  • Ilość komór: 2
  • Moc [kW]: 20,4
  • Zasilanie [V]: 400
  • Temperatura [°C]: 50-400
  • Waga [kg]: 176
  • Pojemność pizz: 12x 40 cm
  • Ilość blach 60x40 cm: 4+4

 

Wyposażenie dodatkowe:

  • Okap KT 6L/66L
  • Podstawa pod piec ST 6L/66L
  • Górna płyta szamotowa MOD. 66L R
  • Możliwość wyposażenia w generator pary (2 komory) STEAM 66/L-2
  • Możliwość wyposażenia w generator pary (1 komora) STEAM 66/L-1
  • Możliwość zamontowania kabla 3m z wtyczką 16/32 A - 150 zł netto

 

Dlaczego warto wybrać piec modułowy Resto Quality BAKE 66/L?

  • W pełni profesjonalny piec do cukierni/piekarni wyprodukowany we Włoszech
  • Możliwość piętrowania pieca w moduły
  • Niezależne sterowanie grzałkami w dolnej i górnej części komory pieca
  • Komora o wysokości 18 cm - idealna do wypieku pizzy
  • Możliwość dokupienia generatora pary
  • Temperatura maksymalna to aż 400°C
  • Możliwość wyposażenia pieca również w górną płytę szamotową dla osiągnięcia większej równomierności wypieku
  • 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski

 

 

Komentarze

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | szeroki | BAKE 66/L (TR66/L)

Napisz swoją opinię