Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy z podwyższaną komorą | 2x600x400 | BAKE D4H (TRD4H)

RESTO QUALITY
BAKE D4H
  • -20%
15 580,00 zł
12 463,30 zł Zniżka 20%
15 580,00 zł
12 463,30 zł netto
19 163,40 zł
15 329,86 zł brutto

Ilość

printdrukuj
NEGOCJUJ CENĘ
Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy z podwyższaną komorą | 2x600x400 | BAKE D4H (TRD4H)

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy z podwyższaną komorą | 2x600x400 | BAKE D4H (TRD4H)

 

account_circleWyślij do znajomego
Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy z podwyższaną komorą | 2x600x400 | BAKE D4H (TRD4H)

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy z podwyższaną komorą | 2x600x400 | BAKE D4H (TRD4H)

 

Masz pytania? Zadzwoń lub napisz - pomożemy!
phone 501 205 855
mail_outline sklep@mrozan.pl

 Opis:

  • Elektroniczny, intuicyjny panel sterowania z wyświetlaczem cyfrowym umożliwiającym precyzyjną kontrolę warunków obróbki termicznej
  • Komora o wysokości 27 cm - idealnie zastosowanie w piekarniach i cukierniach
  • Wyższa efektywność energetyczna dzięki wysokiej jakości izolacji
  • Dźwignia regulująca poziom wilgotności w komorze
  • Regulacja temperatury do 450°C
  • Niezależne, sterowane elektronicznie termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych
  • Płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory
  • Duże okno wizyjne umożliwia kontrolę procesu pieczenia
  • Wewnętrzne oświetlenie komory
  • Wentylowane płyty szamotowe
  • Hartowane szkło
  • Wytrzymały oraz wygodny uchwyt drzwi
  • Profesjonalne sprężynowe zawiasy drzwi
  • Solidna, wzmocniona i trwała konstrukcja pieca
  • Front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, a obudowa ze stali malowanej proszkowo
  • Urządzenie dostarczane jest bez kabla i wtyczki
  • Możliwość wyposażenia w płytę szamotową górną
  • Możliwość wyposażenia w programowalny generator pary
  • Brak możliwości równoczesnego zamontowania generatory pary i górnej płyty szamotowej!
  • Możliwość dokupienia podstawy, okapu i komory wzrostowej

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary wewnętrzne [mm]: 830x840x270
  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 1130x985x500
  • Ilość komór: 1
  • Moc [kW]: 6,9
  • Zasilanie [V]: 400
  • Temperatura [°C]: 50-450
  • Waga [kg]: 101
  • Pojemność pizz: 4x 40 cm
  • Ilość blach 60x40 cm: 2

 

Wyposażenie dodatkowe:

  • Okap KT 4/44
  • Podstawa pod piec ST 4/44
  • Górna płyta szamotowa MOD. 4 R
  • Możliwość wyposażenia w generator pary STEAM 4H
  • Możliwość zamontowania kabla 3m z wtyczką 16/32 A - 150 zł netto

 

Dlaczego warto wybrać piec modułowy Resto Quality BAKE D 4H ?

  • W pełni profesjonalny piec do cukierni/piekarni wyprodukowany we Włoszech
  • Możliwość piętrowania pieca w moduły
  • Niezależne sterowanie grzałkami w dolnej i górnej części komory pieca
  • Komora o wysokości 27 cm - idealna do piekarni i cukierni
  • Wyposażony w precyzyjny, elektroniczny panel sterowania
  • Temperatura maksymalna to aż 450°C
  • Możliwość dokupienia generatora pary
  • Możliwość wyposażenia pieca również w górną płytę szamotową dla osiągnięcia większej równomierności wypieku
  • 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski

 

 

 

 

Komentarze

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy z podwyższaną komorą | 2x600x400 | BAKE D4H (TRD4H)

Napisz swoją opinię