Bagieciarka piekarnicza | rogalikarka | do francuskich bagietek | paluchów | dwa cylindry 50 cm | stal nierdzewna | FRFI500

RESTO QUALITY
FRFI500
  • -20%
29 500,00 zł
23 598,67 zł Zniżka 20%
29 500,00 zł
23 598,67 zł netto
36 285,00 zł
29 026,37 zł brutto

Ilość

printdrukuj
NEGOCJUJ CENĘ
Bagieciarka piekarnicza | rogalikarka | do francuskich bagietek | paluchów | dwa cylindry  50 cm | stal nierdzewna | FRFI500

Bagieciarka piekarnicza | rogalikarka | do francuskich bagietek | paluchów | dwa cylindry 50 cm | stal nierdzewna | FRFI500

 

account_circleWyślij do znajomego
Bagieciarka piekarnicza | rogalikarka | do francuskich bagietek | paluchów | dwa cylindry  50 cm | stal nierdzewna | FRFI500

Bagieciarka piekarnicza | rogalikarka | do francuskich bagietek | paluchów | dwa cylindry 50 cm | stal nierdzewna | FRFI500

 

Masz pytania? Zadzwoń lub napisz - pomożemy!
phone 501 205 855
mail_outline sklep@mrozan.pl

Opis:

  • Profesjonalna bagieciarka piekarnicza przeznaczona do produkcji bagietek, paluchów, rogalików, drożdżówek, bochenków chleba, spodów do ciasta, a nawet bułek do hotdogów poprzez wałkowanie i zwijanie kęsów ciasta
  • Urządzenie idealne do piekarni, cukierni, małych i średnich przedsiębiorstw
  • Rogalikarka wydłuża i formuje ciasto w zakresie gramatury 20 – 1000 g
  • Maksymalna długość formowanego ciasta wynosi 50 cm
  • Prosta regulacja grubości ciasta poprzez ustawienie odległości między wałkami
  • Urządzenie wyposażone jest w taśmy przenośnikowe z wełnianą powłoką filcową
  • Dwa polerowane i chromowane wałki zamontowane na wysokiej jakości dodatkowo uszczelnianych łożyskach
  • Rogalikarka zapewnia doskonały i powtarzalny za każdym razem kształt ciasta
  • Chromowana powłoka wałków sprawia, że ciasto nie przywiera do ciasta
  • Możliwość przeniesienia uformowanego ciasta do przedniej (z tej samej strony, której było podawane przy obsłudze jednoosobowej) lub tylnej półki odbiorczej
  • Istnieje również możliwość odłączenia taśm rolujących, tak aby urządzenie służyło do rozwałkowywania ciasta na pizzę (spodów do pizzy)
  • Wbudowane w rogalikarkę narzędzie do francuskich bagietek, pozwalające na wydłużenie procesu zwijania i wałkowania ciasta, aby osiągnąć dokładną pożądaną długość i grubość formowanego ciasta
  • Osłony zabezpieczająće i dwie boczne ścianki wykonane ze stali nierdzewnej z dodatkiem specjalnego stopu nierdzewnego aluminium, polerowanego tak, aby nie osadzał się kurz i mąka
  • Przycisk bezpieczeństwa pozwalająca na awaryjne zatrzymanie pracy urządzenia
  • Nowoczesny design
  • Konstrukcja w całości wykonana ze stali nierdzewnej
  • Prosta w obsłudze i utrzymaniu w czystości konstrukcja, gwarantująca cichą i bezawaryjną pracę
  • Urządzenie wyposażone jest w nylonowe kółka ułatwiające przemieszczenie 
  • Wszystkie komponenty mające kontakt z żywnością spełniają wszystkie normy HACCP

 

Parametry techniczne:

  • Wymiary zewnętrzne [mm]: 880x1320x1200
  • Moc [kW]: 0,55
  • Zasilanie [V]: 230/400
  • Szerokość wałka [mm]: 500
  • Zakres wagi ciasta [g]: 20 - 1000
  • Wydajność [szt./h]: 1000/1500
  • Waga [kg]: 170

 

Komentarze

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Bagieciarka piekarnicza | rogalikarka | do francuskich bagietek | paluchów | dwa cylindry 50 cm | stal nierdzewna | FRFI500

Napisz swoją opinię