Filtruj według

Marka

Marka

Cena

Cena

  • 529,00 zł - 142 400,00 zł

Urządzenia grzewcze

Urządzenia grzewcze

  • Patelnie gastronomiczne
  • Frytownice
    <p>Frytowanie pozwala na smaczne i szybkie przygotowanie wielu produktów w krótkim czasie! Frytki, chrupiące sznycle, kruche wypieki, soczyste sajgonki... i wiele innych. OPTYMALNE FRYTOWANIE polega na przestrzeganiu kilku prostych zasad pozwalającym uzyskać zdrowy, chrupiący i smaczny produkt, a frytownicę utrzymać w dobrym stanie przez wiele lat. 1. Właściwe napełnienie kosza, czyli frytowane produkty powinny swobodnie pływać w oleju. Stosunek frytowanego produktu do tłuszczu powinien wynosić ok. 1:10, ale nie należy przekraczać połowy wypełnienia kosza. 2. Optymalna temperatura waha się pomiędzy 170 a 180°C. Jeśli tłuszcz jest zbyt gorący zmniejsza się jego trwałość, a przy zbyt niskiej temperaturze do produktu przenika nadmierna ilość tłuszczu. 3. Odpowiedni tłuszcz do frytowania - w handlu dostępne są tłuszcze o różnych konsystencjach i różnej jakości. Stosowanie półpłynnego lub płynnego tłuszczu o wysokiej jakości zwróci się wielokrotnie: w smaku frytowanego produktu, w prostym i szybkim używaniu tłuszczu, i w jego trwałości. 4. Dostateczna staranność i przestrzeganie wytycznych dotyczących higieny decydują o trwałości i bezawaryjnym funkcjonowaniu sprzętu. Wskazówki odnośnie mycia, konserwacji i obsługi sprzętu znajdą Państwo w instrukcji obsługi, co pozwoli na oferowanie najlepszej jakości przez długi czas.</p>
  • Piece do pizzy
  • Taborety gazowe i elektryczne
  • Kuchnie gazowe
  • Kuchnie gazowe z piekarnikiem
  • Kuchnie gazowe wok
  • Kuchnie elektryczne
  • Kuchnie elektryczne z piekarnikiem
  • Kuchnie indukcyjne
  • Kotły warzelne
  • Bemary
    <p>Bemary elektryczne i gazowe są nowoczesnymi urządzeniami gastronomicznymi przeznaczonymi do utrzymywania temperatury gorących potraw. Produkowane są w kilku wersjach różniących się wymiarami, pojemnością oraz sposobem zasilania. Dodatkowo możemy je podzielić na tanie i praktyczne bemary nastolne, bardziej profesjonalne bemary wolnostojące oraz bemary jezdne z kółkami zamontowanymi na dwóch lub czterech nogach podstawy. Bemary umożliwiają jednoczesne podgrzewanie od 1 do 4 pojemników GN 1/1 w jednej lub kilku komorach, które mogą mieć wspólne sterowanie temperaturą lub każda z nich może posiadać osobne sterowanie.</p>
  • Podgrzewacze frytek
  • Piece konwekcyjno-parowe
    <p>Piece konwekcyjno-parowe posiadają wentylatory, które wymuszają poziomy ruch powietrza w komorze, następnie ogrzane powietrze przetłaczają przez filtry odtłuszczające i ponownie dostarczają do komory. Pozioma cyrkulacja i odtłuszczanie gwarantują nieprzenikanie zapachów (głównym ich nośnikiem są tłuszcze) oraz równomierną temperaturę w komorze. Dodatkowo do komory z cyrkulującym powietrzem wtłaczana jest para wodna, która przyspiesza obróbkę termiczną, a jednocześnie zapobiega utracie wilgoci przez potrawy. Piece konwekcyjno-parowe umożliwiają: gotowanie, blanszowanie, pieczenie, kombinowaną obróbkę termiczno-parową, regenerację, pieczenie z sondą oraz gotowanie i pieczenie niskotemperaturowe. Główne zalety pieców konwekcyjno-parowych: - energooszczędność - małe wymagania co do powierzchni kuchennej - dwukrotnie mniejsza utrata masy przygotowywanych produktów (np. mięs) w stosunku do zwykłych urządzeń - ograniczenie zużycia tłuszczu do 95% w porównaniu z metodami tradycyjnymi - znaczne skrócenie czasu obróbki termicznej - możliwość np. pieczenia lub gotowania kilku potraw jednocześnie bez ryzyka przenikania zapachów - bardzo niska awaryjność Przy zakupie pieca konwekcyjno-parowego polecamy skorzystanie z naszego leasingu!</p>
  • Piece konwekcyjne
  • Piece konwekcyjne mikrofalowe
  • Kuchenki mikrofalowe
  • Gofrownice
  • Naleśnikarki
  • Kontakt-grille
  • Płyty grillowe
  • Grille gazowe
  • Gyrosy
  • Rożna
  • Urządzenia do hot-dogów
  • Opiekacze i salamandry
  • Tostery
  • Komory wzrostowe
  • Warniki i zaparzacze
  • Witryny grzewcze
  • Ekspresy do kawy
  • Urządzenia do czekolady
  • Piece do ziemniaków

Jest 354 produktów.

Pokazano 1-30 z 354 pozycji

Aktywne filtry

Piec tunelowy elektryczny SET1100
  • Promocja
  • -8 121,00 zł

Piec tunelowy elektryczny SET1100

Cena podstawowa 26 820,00 zł Cena 18 699,00 zł
26 820,00 zł
18 699,00 zł netto
32 988,60 zł
22 999,77 zł brutto
oferta kończy się za:
Taboret gazowy RQ40558 | 15kW
  • Promocja
  • -661,00 zł

Taboret gazowy RQ40558 | 15kW

Cena podstawowa 2 110,00 zł Cena 1 449,00 zł
2 110,00 zł
1 449,00 zł netto
2 595,30 zł
1 782,27 zł brutto
oferta kończy się za:

Piec konwekcyjny z grillem WHIRLPOOL AFO EM 4

wymiary 585x655x570 mm, pojemność 4x GN2/3 lub 4x blacha 460x340 mm,

piec elektryczny, sterowanie manualne,

zasilanie 230V/50Hz, moc 3,6kW

Cena podstawowa 2 999,00 zł Cena 2 399,20 zł
2 999,00 zł
2 399,20 zł netto
3 688,77 zł
2 951,02 zł brutto

Piec konwekcyjno-parowy WHIRLPOOL AFO EM 4 SO

wymiary 605x725x715 mm, pojemność 4x GN1/1 lub 4x blacha 600x400 mm,

piec elektryczny, sterowanie manualne,

zasilanie 400V/50Hz, moc 5,8kW

Cena podstawowa 6 200,00 zł Cena 5 208,00 zł
6 200,00 zł
5 208,00 zł netto
7 626,00 zł
6 405,84 zł brutto